В какъв случай имате право да предявите иск за обезщетение?

Телесни повреди, небрежност & нарушения
 

"Лигъл Консултанси" предоставя помощ в случаи на наранявания в Европа, представляващи жертви, засегнати от небрежност. Стремим се бързо да излезем от делото и когато е необходимо, да заведем дело.

Инциденти в обществени места


Ранен ли сте в мола или в супермаркет, в хотел или на друго обществено място в Европа. Поради хлъзгав под, повреден под или други фактори? Адвокатите на "Лигъл Консултанци" организират целия законодателен процес и компенсацията, която трябва да получите за вредата. Всеки ден помагаме на жертвите на инциденти, които са били ранени в резултат на небрежност и нехайство на някого. Ние ще ви посъветваме, като се увериме, че знаете шансовете си за успех, преди да се включите в скъпи съдебни дела. Гарантираме наличието на предварителен медицински доклад, който потвърждава вашето нараняване, след което ще разгледаме случая ви на всички етапи, като започнем с началните етапи на преговорите (без съд) и завършим със съдебния процес в европейските съдилища. Всичко, от което се нуждаем, е да разберем как и къде е станал инцидентът и ще можем да ви посъветваме възоснова на вашите законни права по отношение на нарушителя и / или неговата / нейната застрахователна компания. 90% от нараняванията са резултат от съдебно хранене и обезщетение. Благодарение на големия опит на нашите адвокати, ние можем да постигнем най-добрия възможен резултат за хората, засегнати от чужди грешки. Независимо от факта, че Асоциацията на европейските адвокати не допуска добре познатата практика "No Win", адвокатът "No Fee" в Европа, ние се фокусираме върху предоставянето на нашето обслужване на достъпни цени. Според което хонорарите се заплащат главно при успешна работа, компенсация на нашите клиенти. Стремейки се да спечелим нашите клиенти, ние им помагаме, като предоставяме много експерти от цял свят по различни въпроси, свързани с медицината, психиатрията, възстановяването на травми и др. Експерти, които могат да дадат на нашите клиенти точна представа за позицията им за успех в съда. За повече информация относно това как можем да ви помогнем, свържете се с нас.
Инцидент на работното място


Ако сте пострадали по време на работа, а не по своя вина, можете да предявите иск за обезщетение. Както всички други претенции, които се отнасят до компенсации при злополуки, ще трябва да докажете, че нараняването ви не е станало заради вас. Кой трябва да компенсира щетите? Всеки работодател отговаря за своите служители и независими изпълнители (включително посетителите). Работодателите трябва да осигурят на служителите си цялото необходимо оборудване за безопасност и да поддържат условията на труд в добро състояние. Работното място трябва да е безопасно за служителите. Подаване на дело Ако сте пострадали по време на работата си, можете да се свържете с нас за предварителна консултация. Ще проверим възможността за получаване на обезщетение от работодателя, както и приблизителна оценка на компенсацията, на която можете да разчитате. За повече информация относно това как можем да ви помогнем, свържете се с нас.
Медицинска и клинична небрежност


Съвременното общество изисква медицинското лечение да бъде на възможно на най-високите стандарти, както от техническа, така и от лечебна гледна точка. Хората са готови да обръщат повече внимание на здравето си, но не всичко върви добре тъй като все още се случват инциденти. От момента на установяване на правна консултация, нашите адвокати ще придружат клиента по време на цялото уреждане на правните въпроси. Ние ще се погрижим, преди да влезете в правен спор с Вашия лекар, да прецените шансовете си за успех. Гарантираме, че ще имаме предварителен медицински доклад, потвърждаващ Вашата вреда и Вашите права, както и доказателство за медицинска небрежност. Ние също така гарантираме, че в случай на съдебно заседание ще има свидетели на ваша страна. За по-подробна информация, моля свържете се с нас.
Пътни иннциденти


Правната консултация е придобила огромен опит в законното досъдебно уреждане, особено по въпроси свързани с пътнотранспортните произшествия в Европа. Такива инциденти включват много различни ситуации, в които хората могат да бъдат жертви на небрежност. Пътнотранспортните травми могат да варират от леки наранявания до фатални наранявания. Ако вие или някой, когото познавате или вие станете жертва в резултат на пътнотранспортно произшествие в Европа и сте били ранени, моля свържете се с нас за точни препоръки и последващи действия. Моля, обърнете внимание, че има строги срокове за подаване на иск за пътнотранспортно произшествие.

Имате нужда от повече информация? Свъжете се с нас.
Поискайте консултация сега